Sinir krizi geçirip balkonu yaktı, eşyaları sokağa attı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi’nde yaşayan A.D., akşam saatlerinde hudut krizi geçirip, konutunun camlarını kırdı, eşyaları sokağa atarak, balkonu ateşe verdi. Olay yerine çağrılan itfaiye takımlarının müdahale etmesiyle alevler büyümeden söndürüldü. Konutunun camlarını eline geçirdiği eşyalarla kırıp bağıran A.D.’yi, konutuna çıkan polis grupları sakinleştirdi.

A.D.’nin üst kat komşusu Güngör Şentay, yangınla birlikte tasa yaşadıklarını belirterek, “Ben aşağıdan gördüm olayı. Arabayı çekmeye indim. Daima hengame sesleri duyuyordum. Ortalık yıkıldı. Konutta ne kadar eşya varsa kırıldı sonra ateşe verildi” dedi.

O sırada caddeden geçen Bayram İltir da “Balkona bir bayan çıktı. Cinnet getirdi, bağırdı çağırdı. İnsanların üzerine eşyalar attı. Dumanı gördüm. İtfaiye müdahale etti. Balkon camlarını kırdı. Elinde bıçak vardı. Beşerler kaçıştı” diye konuştu. Mahalleli Uğur Hazır ise “Balkondan bağırıp çağıran bir bayan vardı. Eline ne geçirdiyse aşağıya attı. Balkona yanıcı bir husus döküp yaktı. Balkon yanarken bağırıp çağırmaya devam etti” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir